El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una vident li tira les cartes a Jorge Javier i només veu “coses dolentes”
  • CA

Jorge Javier Vázquez s’ha desfogat en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, on d’entrada mostra la seva preocupació per si podrà estrenar la seva obra de teatre amb normalitat, i si podrà continuar representant-la o si, per al contrari, agafarà el coronavirus. “Estan caient diverses de les persones que havien confirmat la seva assistència i molt em temo que tard o d’hora l’acabaré enxampant. Li podria preguntar a la vident que m’ha tirat les cartes per a ‘La Razón’, però prefereixo no fer-ho perquè no m’ha vist res més que coses dolentes“, comença escrivint.

El presentador assegura que els vaticinis de la vident són que “el 2022 serà un any durant el qual em convindria no sortir de casa. Diu que tindré un declivi professional, que una persona de la cadena em trairà, que una persona del govern espanyol em retirarà el seu suport, que no triomfaré com a actor, que aconseguiré tenir parella encara que la trobi a faltar a les nits i que m’hauré de conformar amb aventures en les quals prevalgui el sexe. Vaja, que segons ella tindré un altre any més o menys de merda”.

Jorge Javier Vázquez se sincera sobre el seu estat mental - Telecinco
Jorge Javier Vázquez – Telecinco

Alhora, aprofita Jorge Javier el text per aclarir que no és amic del president espanyol, Pedro Sánchez: “No només no soc íntim, sinó que ni tan sols el conec en persona. Com tampoc no existeix tampoc cap persona del govern que m’estigui secundant, amb la qual cosa, ben pensat, la que m’ha fet un vaticini de merda és la tarotista”.

I, finalment, conclou: “Perquè, furgant en les seves prediccions, assegura que potser el meu declivi igual serà momentani. Vaja, home. Tampoc cal ser bruixota per a dir això. És suficient amb estar al cas de les audiències. A prendre per sac la tarotista“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa