El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una hemorràgia cerebral i un ictus, els causants de l’operació d’urgència a Jorge Javier Vázquez
  • CA

El presentador Jorge Javier Vázquez va haver de ser hospitalitzat aquest dissabte en un centre madrileny i fins aquest dimarts es desconeixia quins eren els motius concrets que van portar al seu l’ingrés, que va haver de suspendre l’obra ‘Grandes Éxitos’ que havia de fer a Tudela -tot i que no va arribar a anar a la ciutat navarresa, com es va dir en un primer moment-. La presentadora del programa ‘Sálvame’, Carlota Corredera va explicar que el presentador badaloní va ser operat d’urgència aquest dilluns, en una intervenció que va durar dues hores, després que els metges li fessin proves i decidissin intervenir-lo. 

 

Carlota Corredera no va voler explicar el motiu pel qual Jorge Javier va haver de passar pel quiròfan. “Els detalls sobre la seva operació només correspon explicar-los a ell, però ha estat una operació greu”, ha insistit Corredera. La presentadora estava visiblement emocionada mentre explicava què li ha passat al seu company de programa, mentre que Mila Ximénez no podia evitar plorar. “Ha passat tota la nit en observació i aquest matí els metges li han dit que tot ha sortit bé i que l’operació ha estat un èxit”, ha continuat detallant Carlota Corredera, que ha afegit: “Els metges li han dit que l’operació és un èxit, però li han donat l’ordre de tenir un repòs absolut“.

 

Ara, però, ha estat ell mateix qui ha explicat quina va ser la causa de l’operació d’urgència: una hemorràgia cerebral que va derivar en un ictus. “Durant el seu ingrés, el pacient ha estat en tot moment conscient, sense afectacions neurològiques i hemo dinàmicament estable. L’evolució del quadre clínic està sent favorable”, asseguren des de l’hospital. “Ha estat lleu, molt lleu. Podria haver estat molt pitjor. Les conseqüències podrien haver estat tràgiques. Ara entenc les seves cares”, confessa a ‘Lecturas‘.

 

 

El comunicat que haurien emès diu que hauria ingressat a l’hospital amb un quadre d’hemorràgia subaracnoidal d’origen aneurismàtic, la que va ser tractada per via endovascular. Davant la gravetat de la malaltia, és quan es va procedir a operar d’urgència durant més de dues hores. Ara tocarà descansar durant unes quantes setmanes. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa