Una exconcursant de ‘Supervivientes’ i la seva filla, apunyalades en una baralla familiar

"Aquestes no són les costums gitanes", afirma l'agredida

Saray Montoya, exconcursant de ‘Supervivientes 2018’, ha patit una brutal agressió per part d’uns familiars. La dissenyadora, a qui el públic va conèixer gràcies al programa de Cuatro ‘Gipsy Kings’, ha volgut denunciar a través de les seves xarxes l’assalt que ha viscut en el seu domicili, on el seu sogre, el seu cunyat i dos homes més han irromput a la casa propinant-li a ella i la seva filla una brutal pallissa, amb punyalades incloses.

Saray ha explicat que l’arrel del problema és un enfrontament entre el seu marit i el germà, qui va acabar anant al seu domicili amb diversos homes amb la intenció de “posar fi a les seves vides” i fer mal al seu marit, que en aquell moment estava fora de casa, atacant a la seva dona i a les seves filles.

Montoya ha volgut deixar clar que aquesta no és la manera d’actuar de l’ètnia gitana i ha assegurat que el cas es troba en mans de la policia. “Tot ha estat per una baralla entre dos germans. Entre el meu marit i el seu germà. Entre ells sempre hi ha hagut molta enveja. Jo no tinc res, l’única cosa que tinc és la meva feina… M’ha donat cinc punyalades a l’esquena, cinc al braç, dos a les cames i una al cap…Això no quedarà així”, ha relatat molt afectada des de les urgències de l’hospital.

“Nicolás Rubio Salguero i Nicolas Rubio Silva (pare i fill). Clar que ho diré. Aquestes no són les costums gitanes. Entre nosaltres els homes no peguen a les dones, però ells sí ho han fet”, ha afegit denunciant la situació públicament.

Nou comentari