El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una coach molt reconeguda carrega contra Rocío Flores: “Es veu una persona superba i poc assertiva”
  • CA

La coach, periodista i escriptora Cristina Soria ha analitzat a Rocío Flores, i la filla de Rocío Carrasco no ha sortit especialment ben parada. Després de la forta topada que va protagonitzar Rocío Flores a la passada gal·la de ‘Supervivents’, la coach Cristina Soria ha visitat el plató de ‘Sálvame’ per a analitzar al detall el comportament de la filla d’Antonio David.

Soria ha explicat, en primer lloc, el significat de la paraula assertivitat. “El com ho fa, com s’expressa, el to que utilitza… tot això fa que Rocío Flores no sigui una persona assertiva”, ha assegurat amb contundència la coach.

“Veiem a una persona amb una actitud superba que marca els límits i que acusa a una altra persona, una persona que s’enfada i gesticula en excés; i una persona que se sorprèn quan el presentador, Carlos Sobera, li crida l’atenció”, ha continuat Cristina Soria.

“Es barregen moltes coses: primer, no hi ha gestió emocional; segon, tot això s’ajunta amb un cert ego; a més, s’afegeix que de casa s’ha endut problemes i està predisposada a entrar en aquesta lluita; i, finalment, no és capaç de fer-ho d’una forma tranquil·la. Ella pot dir el mateix amb un altre to i amb altres gestos”, ha valorat la coach des del plató del programa de les tardes de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa