El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un pretendent de Jorge Javier Vázquez marxa en el primer minut del tron del presentador
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha acceptat la proposta de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ de ser el primer tronista gai de la història del programa de Cuatro. Aquest divendres començava la seva etapa com a tronista per a trobar parella, però el presentador badaloní tenia molta mala sort amb el primer candidat. Alberto, canari de 27 anys, ha baixat les escales, s’ha assegut davant de Jorge i s’ha presentat però, al minut, ha anunciat que deixava de ser pretendent.

Alberto, pretendent de Jorge Javier Vázquez durant un minut | Telecinco

“Agraeixo aquesta oportunitat, però no et vull fer perdre el temps, Jorge, perquè tinc una relació fora i vull lluitar per ella”, ha dit, deixant amb la boca oberta a tothom. Abans que el propi tronista li contestés, Jesús Vázquez, molt emprenyat ha revisat la seva fitxa i s’ha queixat a Alberto: “A la teva fitxa posa que estaves acabant una relació, que ja estava camí d’acabar-se”.

I seguidament, visiblement enfadat, li deia: “Així que, si has vingut a dir això i a tenir el teu minut de programa, ens ho podies haver estalviat i no haguéssim perdut el temps amb tu. Has faltat el respecte al programa i a Jorge, et demano que marxis”, li ha dit, i immediatament, Mediaset li ha demanat un taxi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa