El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un polític panameny va intentar segrestar a Isabel Pantoja
  • CA

Fins ara no se sabia públicament. El programa de Telecinco ‘Socialité’, presentat per María Patiño, ha revelat aquest dissabte que fa anys Isabel Pantoja va patir un intent de segrest. La cantant va passar diverses hores retinguda contra la seva voluntat en una habitació per una persona que assegurava estar enamorada d’ella.

Els fets van passar en l’època daurada d’Isabel Pantoja a Llatinoamèrica. Pel que sembla, un polític molt important en aquell moment a Panamà va intentar, segons el confident del programa, segrestar a Isabel Pantoja: “Isabel Pantoja ens va explicar que un líder polític de Panamà estava obsessionat amb ella i que ella va viatjar fins allà per a tenir, en principi, una reunió de feina (…)”.

I continua el relat: “Quan Isabel va estar dins de l’habitació amb el polític, aquest va tancar amb clau per dins i durant una mica més d’una hora no li va permetre sortir del lloc (…) Aquest polític li va oferir a Isabel Pantoja cobrir-la de riquesa per la resta de la seva vida si acceptava quedar-se al seu costat per sempre (…) Isabel ens va dir que en aquells moments va sentir veritable por i que des de llavors no va ser capaç de tornar al país”.

El periodista Álex Rodríguez ha assegurat per a ‘Socialité’ que Isabel Pantoja li va explicar al seu gran amic Juan Gabriel que efectivament va patir un intent de segrest per part d’un líder polític panameny: “Isabel Pantoja relata que en aquella habitació va passar una cosa fosca i que va ser amenaçada si no acceptava la proposta del líder polític de quedar-se al seu costat per tota la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa