Un col·laborador de Buenafuente confessa que pateix esclerosi múltiple

Bob Pop, un dels col·laboradors del 'Late motiv' d'Andreu Buenafuente, s'ha convertit en el protagonista de l'últim programa del català. Tenien com a convidat el director de cinema Pedro Almodóvar, que es troba de promoció de la seva pel·lícula 'Dolor y Gloria'. I ha estat per això que Bob ha aprofitat per assegurar que percep un paral·lelisme entre el film i ell mateix. Per què? En adonar-se que descriu perfectament la malaltia que pateix.

 

 

 

 

Tots van quedar-se de pedra en sentir aquesta confessió. Què li passa? Fa uns mesos va assegurar que tenia problemes motrius a la cama i al braç drets: "Sempre escric a mà i m'he adonat que l'escriptura és una cosa física. Ha arribat un moment en el qual gairebé no podia escriure a mà. Estava tan present a la meva vida que vaig creure que era necessari explicar-ho".

 

 

Després va aparèixer a un photocall recolzat en un bastó. Ara bé, sembla que aquestes dolències amagaven una malaltia molt seriosa.

 

 
Bob Pop i Pedro Almodóvar a 'Late motiv'
 | Movistar

 

 

I és que Bob Pop pateix esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa que marcarà el seu futur: "Estic en un moment degeneratiu de la malaltia. No puc caminar ni moure la mà, ni escriure amb la mà dreta". El que avançava un impactant moment quan feia seva una frase del personatge d'Antonio Banderas: "Quan tinc diversos dolors, reso. Els dies que em llevo amb un sol tipus de dolor, sóc ateu". 

 

 

 

 

Bob ha volgut agrair a Almodóvar que faci una descripció del dolor "tan maca" en la seva última pel·lícula. La intenció de l'humorista? Normalitzar una malaltia que molt pocs sabien que tenia. 

 

 
Bob Pop i Pedro Almodóvar a 'Late motiv'
| Movistar

 

 

Totes les mirades estaran centrades en ell durant les seves següents aparicions públiques. El més important, per això, és que afirma que mai no abandonarà el somriure i les ganes de fer broma. 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?