El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un cantant acusa Lydia Lozano d’haver-li “destrossat la vida”
  • CA

Després de passar pel quiròfan per operar-se de les cervicals, Lydia Lozano ha hagut d’enfrontar-se a una nova polèmica. El cantant Ricardo Bustos l’acusa d’haver-li “destrossat la vida”. Bustos ha explicat al programa ‘Socialité’, de Telecinco, que ell va arribar a Madrid des de Burgos fa 20 anys per a triomfar en el món de la música. Prèviament havia contactat amb Lydia Lozano i la periodista es va oferir a organitzar-li una presentació del seu disc en la capital espanyola, on aniria ella mateix i d’altres famosos. Però tot es va truncar.

Aquest cantant explica que quan va arribar a Madrid no es va trobar amb el que Lydia li va prometre, i l’acusa d’haver volgut treure’n profit. Finalment, la presentació no va resultar ser com s’esperava, ja que recorda que hi havia gent que volia cobrar abans d’anar-hi i que ell no va acceptar-ho, i que per això es va trobar pràcticament sol a l’actuació. Bustos considera que Lydia li ha “destrossat la vida” perquè “el va deixar tirat”.

Ricardo Bustos | ‘Socialité’

Bustos va deixar de banda el seu somni de ser cantant, i ara és professor. Però no té un bon record de Lydia Lozano. I davant de les paraules de Bustos, la periodista ha intervingut en directe al programa. “La veritat és que no recordo perquè no vam anar a la presentació. Li demanaria perdó si li vaig dir que hi aniria, i no hi vaig anar. Però no recordo perquè no hi vaig, de debò”, ha assegurat.

Jo no soc ni productora musical, ni entenc de música, i canto fatal“, ha insistit la tertuliana de ‘Sálvame’. Amb les bones paraules i intencions de tots dos, finalment tot ha quedat en no-res.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa