L’ultimàtum d’Isa Pantoja a Kiko Rivera per no demandar-lo

Fa uns dies que el programa ‘Sálvame’ va emetre un àudio que Isa Pantoja va enviar al seu germà, Kiko Rivera, demanant-li desesperadament que li agafés el telèfon, perquè l’estava trucant i era urgent. Va ser durant una discussió amb la seva parella, Asraf Beno, i en alguns mitjans de comunicació s’ha insinuat que podria ser que el noi no tractés bé a la filla d’Isabel Pantoja.

I sembla que tant ella com Asraf estan realment enfadats per aquestes insinuacions i per la filtració de l’àudio. Tant és així, que Isa Pantoja s’ha plantejat demandar al seu germà. “Donar aquest pas és molt difícil, perquè és el meu germà, i ell comet errors, ja ho sabem”, ha explicat, i ha afirmat que està disposada a perdonar-lo: “Esclar que jo el perdonaria, i no li guardo cap rancor, perquè és el meu germà”.

Kiko Rivera | Telecinco
Kiko Rivera | Telecinco

Però la filla d’Isabel Pantoja ha deixat clar que necessita que el DJ li demani disculpes: “Necessito que faci això, perquè el que ha fet és greu, perquè els àudios donen lloc a moltes especulacions. Ha d’entendre que això m’ha fet mal, i que també repercuteix en la meva parella, i vull que això li quedi clar”. “Jo el que he dit és que consultaré amb els meus advocats si és demandable”, ha aclarit.

“Intentaré esgotar totes les vies, com que rectifiqui o que sigui conscient del que ha fet. I tothom em diu que no ho farà, però és el meu germà i no li posaré una demanda sense haver parlat amb ell, perquè no soc així”, ha insistit Isa Pantoja, que ha demanat que les disculpes siguin públiques.

Comentaris

    M'importa una merda Novembre 24, 2021 | 20:59
    Cada dia fot més fàstic aquest digital

Nou comentari