El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a la cuina de ‘Sálvame’: una ennuegada i crits de Sergi Arola
  • CA

La última cena‘ és un dels programes més sorprenents de la graella. Telecinco volia explotar encara més l’univers ‘Sálvame’, per la qual cosa decidia ocupar també l’espai de divendres a la nit. L’excusa? Fer que els col·laboradors participessin en una mena de ‘Masterchef’ entre ells. Els van dividir en parelles per tal que cada setmana dos d’ells elaboressin una recepta que els altres havien de tastar i puntuar. El resultat? En la majoria d’ocasions, un autèntic desastre. Aquest ha estat el cas de l’últim programa, en el qual era el torn de Rafa Mora i Kiko Jiménez.

Havien de preparar una paella valenciana, uns tacos i unes flors manxegues. Des de la preparació van començar a sortir les coses malament, el que indignava a Sergi Arola (que participa en el programa com a xef assessor): “No he vist res així en 35 anys de carrera. No ho havia vist en la vida. S’han estat barallant durant tota la preparació dels plats i això és una falta de respecte cap al producte i els comensals. S’ha de cuinar amb passió, amor i estima”. 

Sergi Arola, indignat a ‘La última cena’ / Telecinco

I és que, finalment, la mala actitud es notava en el plat perquè tots van coincidir en què els tacos estaven realment dolents. El pitjor de tot arribaria després, per això, quan Lydia Lozano s’ennuegava per culpa d’una espina en el peix que no havien tret. Va ser un gran ensurt, ja que va haver d’estar tossint durant molts minuts i tothom a plató va espantar-se pensant que podria acabar malament.

Lydia, molt espantada a ‘La última cena’ / Telecinco

Rafa Mora no parava de demanar-li perdó, però quan els ànims s’han calmat ella mateixa ha reconegut que no és el primer cop que li passa. En definitiva, un menú que no han fet gens bé. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa