Tensió en directe per les amenaces d’un narcotraficant a una reportera de TVE

La policia ha hagut de protegir la periodista, que s'ha espantat moltíssim en una connexió

La nova temporada de La Hora de La 1 s’ha estrenat aquest dilluns a TVE amb un incident que ha preocupat els teleespectadors. Silvia Intxaurrondo és la nova presentadora de l’espai, el que començava amb la cobertura del desguarniment d’un narcopís a Madrid. Les càmeres del programa acompanyaven la policia i gravaven el que passava a dins del pis, així com la sortida dels caps de la banda. Aquests, molt enfadats per la presència de la reportera i la càmera, etzibava de males maneres que deixessin de gravar: “Que no em gravis! Et trencaré la càmera!”, repetien una vegada i una altra.

La tensió s’accentuava i els narcotraficants amenaçaven directament als periodistes: “Us trauré de la cuneta, delators”. La policia havia d’intervenir i s’emportaven escortada a la reportera en un furgó policial. Des del programa lamentaven després que haguessin amenaçat la seva companya: “Hem hagut de protegir-la i per això no posarem ve al vídeo. Ara bé, que no es preocupin tots aquells que amenacen, perquè per cada reporter que haguem de protegir n’hi haurà un altre que seguirà gravant. Seguirem posant a televisió totes les investigacions a sobre de la taula”.

Juan Manuel Hernández, un inspector de la Policia Nacional, va explicar a la taula de debat que aquest tipus d’amenaces són habituals perquè els criminals saben que els mitjans de comunicació els poden fer molt de mal. Amb tot, una seqüència i un al·legat de la presentadora que deixa clara quina postura adoptaran aquesta temporada.

Nou comentari