TVE ofereix una festa catalana a 'OT' a la gala més polèmica

'Operación Triunfo' necessitava audiència. Totes les decisions controvertides que havien pres fins ara no havien acabat de funcionar, havien d'anar encara més enllà. I què van decidir? Assignar una cançó en català a en Miki, el concursant terrassenc d'aquesta edició. És un dels clars preferits i ja consta d'una legió de fans immensa. Què van fer en saber que el veurien interpretar un dels temes més populars de Txarango? Embogir i fer una crida perquè mitja Catalunya connectés amb TVE durant la gala d'aquest dimecres. El resultat? El programa va aconseguir el que volia: va liderar amb un 16,2% de share que els ajuda a respirar.

 

La direcció es va bolcar en oferir una gran festa catalana, totalment. Van muntar tot un xou que encara no s'havia vist en les vuit gales anteriors. La coreografia animava a ballar des del sofà, els plans de càmera ajudaven, van fer que els companys i el presentador s'hi unissin... la cara d'emoció d'en Miki ho deia tot, estaven oferint-li el millor espectacle de tota l'edició. Volien que tothom parlés d'aquesta actuació, i ho van aconseguir. De fet, no va sorprendre gens que l'audiència l'escollís com el preferit de la nit. No va ser la cançó més afinada, però... Estava tot calculat?

 

 

Sigui com sigui, la nit va donar molt més de si. Només unes hores abans de començar-se a emetre, Mónica Naranjo va ajudar el programa en concedir unes declaracions incendiàries: "'OT' es un coñazo y molt ranci". Com van reaccionar els altres? Amb un missatge del professor Manu Guix amb encara més mala llet: "Dir que una cosa és un 'coñazo' és masclisme, Mónica. Jo ho he après tard, però ho he après. Pots dir que és un avorriment i quedes millor".

 

Ara bé, no va acabar tot aquí ni molt menys. Encara quedava un dels plats forts de la nit. Des del principi hem vist com la Maria destacava com una de les concursants més controvertides d'aquesta edició. Va començar a guanyar-se l'estima d'una part del públic en engegar una campanya contra Ana Torroja, quan va demanar canviar una part de la cançó de Mecano que li havien assignat perquè la considerava homòfoba. A partir d'aquí, totes les mirades estan fixades en ella i bé que se n'està aprofitant... Aquest dimecres no va lluir-se -ni de bon tros-, i és que la interpretació que va fer d'Amorfoda va ser summament sobreactuada. El jurat va deixar-la en evidència quan van dir-li que s'havia de centrar a cantar bé i no cridar i que havia d'oblidar-se una mica del paperot d'actriu que està fent.

 

 

Va acabar nominada justament, el que va enfadar-la de valent. Com podia aconseguir que la gent s'oblidés del ridícul que havia fet? Deixant una imatge encara més ridícula: va decidir que ensenyar un pit en directe seria la millor solució. I així ho va fer, 'feminista' com la que més.

 

 

L'actuació més viral de la nit, per això, no la va fer un dels concursants. A cada gala el programa convida un parell de cantants famosos i aquest dimecres van donar l'oportunitat a C. Tangana, un dels rapers més de moda a Espanya. Doncs bé, només sortir a l'escenari, va sobtar veure'l amb un conjunt estilístic molt estrafolari... Però encara va estranyar més veure'l com feia un glop a un got ple de whisky en directe i com marxava sense acomiadar-se. Un xou lamentable que va convertir el seu nom en tendència a Twitter i que va mostrar la cara més divertida de Roberto Leal.

 

 

Maria i Marta són les nominades d'aquesta setmana, amb la qual cosa s'enfrontaran per mantenir-se dins de l'acadèmia després de l'expulsió de Marilia.

 

Es compliran els pronòstics i l'audiència salvarà la polèmica Maria?

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?