L’actor Tristán Ulloa, ingressat a l’hospital i contagiat de coronavirus

Tristán Ulloa ha hagut de ser ingressat a l’hospital, on està aïllat després de donar positiu en coronavirus. El mític actor de ‘El comisario’, ‘Fariña’ o ‘Lucía y el sexo’ ho ha confirmat a Instagram amb una fotografia seva que el mostra a la llitera, amb la mascareta i guants posats.

“Gràcies a tots i totes de cor per les vostres mostres d’estima i afecte. Impossible contestar-vos a tots i totes personalment. Està clar que l’amor es propaga més ràpidament que qualsevol virus. Em sento algú molt afortunat, un milionari d’afectes. En aquesta vida estic envoltat de les millors persones del món, començant pel meu amor i companya de vida, pels meus fills, motors vital, la meva família i amics que sou família. Impossible citar-vos a tots”, agraeix l’actor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a tod@s de corazón por vuestras muestras de afecto y ánimo. Imposible contestaros a tod@s personalmente. Está claro que el amor se propaga más rápido que cualquier virus. Me siento alguien muy afortunado, un millonario de afectos. En mi vida estoy rodeado de las mejores personas del mundo empezando por mi amor y compañera de vida (@carolinanamor) por mis hij@s, motores vitales, mi familia y amig@s que sois familia. Imposible citaros a tod@s. Aquí, en el hospital Infanta Leonor, estoy rodeado de héroes. He tenido mucha suerte a pesar del positivo, así que no preocuparse: está todo controlado y estoy en las mejores manos. Sé que saldremos de ésta y cuando eso ocurra me voy a hinchar a besaros y abrazaros a tod@s. Hasta entonces, por favor, quedaos en casa y sumemos esfuerzos porque esto es de tod@s y para tod@s. Peleemos el hoy. Mañana será otro día. Os quiero, os extraño… todo va a estar bien ?? #vamosapararlo

Una publicación compartida de ?????á? ????? (@trisulloa) el

“Aquí, a l’hospital Infanta Leonor, estic envoltat d’herois. He tingut molta sort malgrat el positiu, així que no us preocupeu. Està tot controlat i estic a les millors mans. Sé que sortirem d’aquesta i quan això passi m’inflaré a fer-vos petons i abraçar-vos a tots i totes. Fins llavors, si us plau, quedeu-vos a casa i sumem esforços perquè això és de tots i per a tots. Lluitem per avui. Demà serà un altre dia. Us estimo, us trobo a faltar… Tot anirà bé”, un missatge positiu amb el qual ha volgut tranquil·litzar també els seus seguidors.

Nou comentari