El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La traïció de Bigote Arrocet que podria haver enfadat molt a Bárbara Rey
  • CA

A finals del 2021 es va destapar una suposada relació de parella entre Bigote Arrocet i Bárbara Rey. La revista ‘Semana’ va publicar unes fotografies on se’ls veia passejant per Madrid, quan cap dels dos havia fet pública la relació. Però des de que les imatges van veure la llum, són molts els que han dit que l’humorista hauria avisat els fotògrafs per tal que el fotografiessin amb la popular vedette.

Segons sembla, en els propers dies Bárbara Rey donarà una entrevista a un programa de televisió (tothom apunta a ‘Sábado Deluxe’) i parlarà d’aquest assumpte i de si manté o no una relació amb Edmundo. La periodista Sandra Aladro ha comentat, sobre aquest tema, a ‘El Programa de Ana Rosa’ que “aquí no hi ha cap engany ni cap traïció de cap tipus“.

Bárbara Rey, en una foto d'arxiu - Europa Press
Bárbara Rey, en una foto d’arxiu – Europa Press

A més, la col·laboradora ha assegurta que “van passar junts el cap d’any i el dia 1 torna a Màlaga, a casa d’un amic”. La periodista ha continuat: “L’endemà, Bárbara va dinar amb Bigotie”, i Aladro té clar que “en tot moment hi ha quatre o cinc fotògrafs amb ells pel carrer i posen per a un que entra dins del taller d’aquest pintor”.

“Bárbara, que porta 40 anys en aquest ofici, és conscient i regala als companys aquest moment“, assenyala la periodista. Per la seva banda, el periodista ha recordat que la vedette va dir al diari ABC “que no se sent traïda”. A més, el col·laborador dels programes dels matins de Telecinco ha afegit que: “Sabia que s’estaven fent les fotos, però el que no coneixia era que sortirien a la portada”.

Tot i així, hi ha qui afirma que Bárbara estaria realment molt enfadada amb Edmundo, ja que creu que hauria estat ell qui va trucar als fotògrafs amb l’objectiu de tornar a agafar protagonisme als mitjans de comunicació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa