Tots els secrets de la sèrie sobre Rocío Carrasco: atacs d’ansietat i on es va gravar

Era freqüent que el mateix Fidel s'encarregués de portar el menjar per a Rocío i els membres de l'equip, segons un document publicat per 'Socialité'

Rocío Carrasco pateix dos brutals quadres d’ansietat durant l’enregistrament de la sèrie documental, unes crisis que arriben a posar en perill la sèrie”. Aquestes són només algunes de les paraules que podem llegir en l’arxiu classificat de la sèrie documental de Rocío Carrasco, un document en el qual es recullen els secrets més importants de l’enregistrament de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i que ara ha tret a la llum el programa ‘Socialité’, de Telecinco.

“Una de les terribles crisis d’ansietat que pateix Rocío Carrasco es produeix durant el relat de la brutal pallissa que rep per part de la seva filla Rocío Flores”. La filla de Rocío Jurado es trenca en narrar un dels moments més complicats de la seva vida, aquesta és la informació a la qual ha tingut accés el programa que presenta Marío Patiño i que ha estat fins ara ficada en un calaix amb clau per decisió de la direcció de la docuserie:

“Reviure la violenta agressió de la seva filla i els fets posteriors impacta emocionalment a Rocío Carrasco fins a tal punt que comença a faltar-li la respiració. Les seves pulsacions s’acceleren, Rocío Carrasco es trenca i perd el control de les seves emocions, està patint una crisi d’ansietat, l’equip del programa s’espanta i la direcció decideix parar la gravació (…) Rocío no pot respirar”.

En aquest moment Fidel Albiac entra a l’estudi i descobreix que la seva dona està patint un atac d’ansietat brutal: “La cara de Fidel està desencaixada i es posa nerviós en veure el que està passant, amb la seva ajuda Rocío Carrasco es tranquil·litza i aconsegueix recuperar la normalitat a poc a poc. La direcció del programa parla amb Rocío i li suggereix que la sessió acabi per avui, han tocat un tema molt delicat, però Rocío es recompon i demana que continuar”.

L’equip del programa se sorprèn amb la professionalitat de Rocío Carrasco volent continuar amb l’entrevista: “Les 28 persones que participen en la sèrie documental des de l’inici afirmen que treballar amb Rocío Carrasco ha estat una cosa molt grata“.

Rocío Carrasco, en el seu documental - Telecinco
Rocío Carrasco, en el seu documental – Telecinco

El búnquer secret on es va gravar el documental

La gravació del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ va començar el passat 2 de febrer de 2021 i les sessions tenen lloc durant quatre setmanes en horari de nou del matí a set de la tarda amb només una aturada per a menjar. Els enregistraments es van fer de manera ininterrompuda i s’han anat gravant de manera cronològica.

La gravació es va desenvolupar en un búnquer secret situat a Madrid en el qual tant la protagonista i els membres del reduït equip van aconseguir mantenir la privacitat i el secretisme de la sèrie. ‘Socialité’ ha esbrinat que Fidel Albiac viatjava cada dia amb Rocío Carrasco però que es quedava en tot moment fora de les instal·lacions per a no interferir en el relat de Rocío Carrasco. Segons ha pogut esbrinar el programa de Telecinco, era freqüent que el mateix Fidel s’encarregués de portar el menjar per a Rocío i els membres de l’equip.

Nou comentari