Tots els secrets de la sèrie de Rocío Carrasco

Carlota Corredora revela els noms clau que feien servir i parla sobre com es va gestar el projecte

Quan Telecinco va anunciar l’estrena de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ molts es van sorprendre perquè molt poques persones eren coneixedores d’aquest gran projecte. I Carlota Corredera ha revelat al programa ‘Viernes Deluxe’ alguns dels secrets de la sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, com es va gestar o com van evitar que es filtrés, entre d’altres coses.

Noms clau: es deia ‘El projecte Olivia’, A Antonio David Flores li deien Popeye i a Fidel Albiac Batman, el cavaller fosc. Per exemple, la directora canviava els noms d’aquestes persones en el seu mòbil perquè ningú descobrís amb qui parlava.

Com es va gestar tot: va ser la mateixa Rocío Carrasco qui es va posar en contacte amb la productora ‘La Fábrica de la Tele’ per a dir que estava preparada per a explicar la seva veritat, que necessitava que l’escoltessin i demanant ajuda de com poder fer-ho: “Necessito tornar a viure, sortir d’aquí i que m’entenguin. Tornar a la vida i que no em diguin mala mare, que se m’escolti”, els va dir.

Els diners: Rocío Carrasco mai va demanar diners, només volia relatar la seva història.

L’intent de suïcidi: Quan Rocío Carrasco va intentar treure’s la vida, Fidel va ser alertat pels quatre gossos que viuen a casa seva, que van començar a bordar de manera cridanera al costat de l’habitació de Rocío.

Un contratemps: Rocío Carrasco va patir un contratemps durant una dels enregistraments: “Quan va acabar de relatar el que va passar el 27 de juliol de 2012 (l’agressió de la seva filla Rocío Flores), té un atac d’ansietat. Hi ha un punt d’inflexió i els companys s’espanten”. Fidel va aconseguir calmar-la i calmar-li l’ansietat. Aquest dia es va aturar l’enregistrament.

Fidel Albiac: Fidel acompanyava a Rocío a l’enregistrament però es quedava fora de l’estudi. Al migdia s’acostava per a menjar amb ells.

Comentaris

    M'importa una merda 29/05/2021 11:20 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà que hem de mantenir

Nou comentari