Fitxatge sorpresa a ‘Tot es mou’: nova secció amb el professor català més popular d’OT

Una de les cares més estimades de l'última edició d'Operación Triunfo se suma a l'equip del programa de TV3

Tot es mou ha incorporat un nou col·laborador. El programa de les tardes de TV3, presentat per Helena Garcia Melero, ha donat la benvinguda a una de les estrelles de l’última edició d’Operación Triunfo. De qui es tracta? Curiosament, no d’un dels concursants, sinó d’un dels professors.

Cesc Escolà va cridar molt l’atenció gràcies a les seves classes de gimnàstica, el que ha donat ales a l’equip del magazín per contractar-lo. El professor català de fitness s’incorpora a l’equip, una aposta de la casa per connectar amb totes aquelles persones conscienciades de la importància de fer exercici físic a casa, ara més que mai amb els gimnasos tancats.

Cesc Escolà, nou col·laborador de Tot es mou / TV3

Aquest divendres el veurem en directe a partir de dos quarts de vuit de la tarda. I a partir de llavors, emetran la seva secció dos divendres al mes. En què consistirà? En oferir una rutina d’exercicis que durarà entre 10 i 15 minuts. Així ho ha explicat ell mateix a Instagram: “Família, torno a la televisió i en directe. Em fa moltíssima il·lusió que a partir d’aquest divendres 22 en directe a Tot es mou de TV3 comença la nova secció “Mou-te amb en Cesc!”.

“Realitzaré rutines d’entrenament (10-15’) de tot tipus on ens posarem en forma, gaudirem del fitness i de la música. Aprendrem a treballar tots els grups musculars amb materials casolans i exercicis adaptats a totes les edats. Ballarem, estirarem, desconnectarem i suarem com mai mirant la televisió. Això sí, us prometo que riurem de valent. Em veureu en directe cada dues setmanes, ah i… atents que hi haurà convidats especials“, explica.

I acaba amb un agraïment a la cadena. “Una molt bona manera de mirar la televisió, oi? Aixecant el culet del sofà. Millora la teva salut, millora el teu futur! Servei públic a la televisió pública”.

Nou comentari