El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tot el que ha fet Jorge Javier Vázquez durant les dues semanes que ha estat de vacances
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha estat dues setmanes sense aparèixer a cap programa de televisió, i així ha pogut desconnectar i gaudir d’uns dies de vacances. I ara ha estat el propi presentador badaloní qui ha fet una llista enumerant totes les coses amb les que s’ha entretingut durant aquests 15 dies en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’. La llista comença així: La sèrie ‘Gambito de dama’ (de Netflix), se m’han saltat les llàgrimes en l’últim capítol i m’ha fet molt feliç plorar perquè era una vàlvula de fuita que tenia molt abandonada; escoltar en bucle a Ney Matogrosso cantar ‘Tico Tico no fubá’, pura sensualitat”, són les primeres coses que esmenta el presentador.

Però continua: “Llegir llibres com el deliciós ‘El infinito en un junco’ (d’Irene Vallejo), un assaig preciós sobre el naixement del llibre i la seva importància; ‘Estado del malestar’ (de la noruega Nina Lykke), una obra fonamental per aquells que ja hem fet els cinquanta i descobrim el cúmul de decepcions que ens aporta la vida; ‘Nadie es normal’ (de Jordi Sánchez), m’ha ensenyat quanta veritat hi ha en l’absurd i m’ha fet pensar i riure, una autèntica joia; i ‘Muestras privadas de afecto’ (de Guillermo Alonso), una novel·la que et remou emocionalment de tal manera que et deixa del revés i amb el cor encogit com el paper de la magdalena de Proust”.

“Li tinc molt afecte a Guillermo perquè el petit parlament que vaig pronunciar quan vaig recollir l’Ondas me’l va fer ell”, ha conclòs el presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa