El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desesperació a Telecinco: cancel·len el programa de Risto i Pantoja només 15 dies després de l’estrena

Decisió dràstica de Telecinco. Preocupats per unes xifres d’audiència massa baixes, han pres una mesura radical i han eliminat de la graella l’últim talent show que havien gravat. Top Star diu adeu només quinze dies després de la seva estrena, una notícia dolentíssima per a Isabel Pantoja i Risto Mejide, que formaven part del seu jurat.

Aquesta era la gran aposta de la cadena per a aquesta temporada, un format nou d’entreteniment presentat per Jesús Vázquez que buscava la millor veu del país. Sembla que no ha acabat d’agradar, el que és molt mala notícia tenint en compte el dineral que ha costat fer-lo. Aquesta edició encara no s’ha acabat de gravar, a més a més, el que ho complica tot. De moment han anunciat que aquesta setmana no l’emetran, però han deixat la porta oberta al seu retorn: “Top Star se seguirà gravant i tornarà pròximament a la programació”.

Fins ara s’emetia la nit dels divendres, però els resultats eren dolents. L’estrena només va aconseguir captivar l’11,2% de share, una xifra encara més baixa en el segon programa (9,3%). El problema? Que competia amb La Voz Kids d’Antena 3, que els ha deixat en evidència en aquestes dues setmanes.

Els membres del jurat de Top Star, en una foto promocional / Telecinco

La retirada del programa sembla, si més no, precipitada. La confiança en l’emissió no és gaire alta, això queda clar. I per què ho substitueixen? Òbviament, per més Sálvame, el programa recurrent i amb més suport per part de l’audiència. La cadena no vol arriscar, el que demostra que també hagin canviat el dia d’emissió del debat de Supervivientes per evitar competir amb Mask Singer. Aquí tindran problemes també, però, ja que Antena 3 els ha enganyat i ha canviat el dia d’emissió perquè coincideixin sí o sí. Una guerra per l’audiència que acaba marejant els teleespectadors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FUERA LA OLIGOCRACIA a maig 19, 2021 | 22:32
    FUERA LA OLIGOCRACIA maig 19, 2021 | 22:32
    RISTO ya no interesa ni teleconco. Españoles telecinco ha muerto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa