El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno torna a televisió un mes i mig després de ser mare
  • CA

Toñi Moreno ha tornat a televisió després de la baixa de maternitat. La presentadora va ser mare per primer cop el 21 de gener, fa ara un mes i mig, un dia que li va canviar radicalment la vida. Va acomiadar-se de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ el 31 de desembre, quan l’avançat embaràs no li permetia continuar treballant. Ara, amb la petita Lola a casa, torna a la rutina televisiva.

El programa l’ha volgut rebre en gran, amb un aplaudiment que ha fet les delícies de la presentadora: “Quines ganes tenia de veure-us, mare meva!”. La retrobada amb Nagore, que l’ha substituït al capdavant del programa durant la seva absència, ha estat molt emotiva. De fet, només veure-la Toñi li ha donat un ram de flors com a senyal d’agraïment: “Aquest ram de flors en nom de tot l’equip per donar-te les gràcies perquè ho has fet tot molt fàcil, has guardat molt bé el castell. Estava jo a casa súper orgullosa de pertànyer a aquest equip i que tu siguis part del meu equip i que siguis una amiga”. 

Toñi Moreno agraeix a Nagore la feina feta Telecinco

Toñi Moreno agraeix a Nagore la feina feta / Telecinco

Visiblement emocionada, Toñi ha sorprès amb un canvi de look en haver-se tallat el serrell, un canvi que ha agradat molt a Nagore. Ara toca canviar de rutina i compaginar la maternitat amb la feina a televisió, el que Toñi espera que sigui fàcil. 

Toñi Moreno torna a 'MYHYV' Cuatro

Toñi Moreno torna a ‘MYHYV’ / Cuatro

A la xarxa han aparegut uns quants detractors que han criticat que Toñi torni a la feina tan aviat, ja que la nena només té un mes i mig. Ella ha preferit fer cas omís a les crítiques i ha demostrat que pot compaginar ambdós papers. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa