El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno, sense feina, marxa de l’àtic de Madrid: “Pagava 2.500 € de lloguer”
  • CA

La crisi del coronavirus ha afectat rics i pobres, persones anònimes i també famosos. És el cas de Toñi Moreno, que ha hagut d’abandonar Madrid en quedar-se sense feina. La presentadora s’ha traslladat a Sevilla, ja que actualment només presenta un programa a Canal Sur.

Va acabar el 2019 al capdavant de quatre programes alhora, però poc després del naixement de la seva filla (a finals de gener d’enguany) veia com només es quedava amb un d’ells. Telecinco l’ha fet fora inexplicablement, mentre que Telemadrid ha decidit cancel·lar el seu programa i Canal Sur n’ha retirat l’altre. 

Fins ara vivia a Madrid i viatjava en AVE fins a Andalusia cada dilluns per posar-se al capdavant d’Un año de tu vida. La logística i la dràstica baixada d’ingressos l’hauria forçat a deixar el pis de lloguer de la capital, per això. Així ho assegura Vanitatis en exclusiva, abans que la presentadora hagi fet cap declaració al respecte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si la vida te ofrece limones … aprende a hacer limonadas !!!!

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

Asseguren que Toñi ha deixat l’àtic de 120 metres quadrats en el qual vivia, que tenia dues habitacions molt grans, dues terrasses i piscina comunitària. El problema? El seu cost, ja que pagava 2.500 € de lloguer als quals s’havien de sumar les altes despeses comunitàries. Només en amueblar-lo s’havia deixat 20.000 €, a més a més. El seu contracte amb Mediaset va acabar fa un parell de mesos, moment en el qual hauria decidit deixar la ciutat. A més a més, també hauria acomiadat la dona que tenia interna en el pis: “Ara es recolza en la família, que viu a Sanlúcar de Barrameda”. 

És cert, però, que encara manté la secció d’entrevistes de la revista Lecturas. Una feina que compagina amb la publicació del seu últim llibre Madre a partir de los 40, que acaba de sortir a la venda i li pot comportar bons beneficis. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa