El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno parla dels seus problemes econòmics: “Només faig que comprar”
  • CA

Toñi Moreno s’ha adaptat a la nova normalitat i ha recuperat el canal de Mtmad que havia abandonat amb la crisi del coronavirus. La presentadora ha reaparegut davant dels seus seguidors per explicar com ha viscut aquesta situació, que han coincidit amb els primers mesos de la seva filla Lola.

Ella mateixa va reconèixer que li havia superat veure’s sola a casa sense poder sortir amb un bebè de dos mesos i que li feia molta por el virus, però a poc a poc va anar adaptant-se. Ara explica que s’ha entretingut com ha pogut, adaptant una nova afició: comprar per internet. Unes despeses que s’han disparat: “El que més he fet ha estat comprar i comprar. No sé quants vestidets li he comprat a la nena. He de reconèixer que sóc una despilfarradora”. 

Moreno ha reconegut que té problemes amb els diners, malgrat els esforços de la seva mare per fer-la estalviadora: “Els diners sempre han estat un problema. La meva mare sempre em diu que estalvi, d’igual manera que el meu avi Lorenzo va morir dient-me que estaliés. La meva família sempre m’ha dit que sembla que tingui un forat a la mà perquè no li dono valor als diners”. 

Toñi Moreno, en el nou vídeo / Mtmad

“El meu pare treballava en el camp, la meva mare netejava i jo vaig començar a netejar amb 14 anys. A casa mai no han sobrat els diners, però he sabut viure així. He tingut etapes en les quals he pogut guanyar molts diners, però no he estat previsora. Li vaig arreglar la casa a la meva mare, vam anar de vacances… Però ho hem gaudit”, explica.

El problema? Que durant la quarantena no ha treballat, però ha gastat molt: “Ha coincidit que no treballava amb que tinc a Lola i m’ha donat vertigen perquè ara no estic jo sola. Sóc molt extremista i ara m’he tornat súper racana i miro fins a l’últim euro”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa