Confessió íntima de Toñi Moreno: “He tingut molt poques parelles”

Toñi Moreno ha parlat amb Jorge Javier Vázquez sobre el seu comiat de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Telecinco ha anunciat per sorpresa aquesta setmana que Jesús Vázquez substituirà Toñi al capdavant del programa de cies a partir de setembre, un canvi inesperat que ha deixat amb la boca oberta tots els teleespectadors. Cal recordar que fa un parell d’estius van fer fora de ‘Viva la vida’ a Toñi perquè presentés el dating show, del qual ara aparten malgrat les bones crítiques. 

Ella no s’ha mostrat ressentida, per això, conscient que la feina de presentadora pot arribar a ser molt inestable. Ha volgut donar les gràcies públicament per la confiança: “Ha estat una etapa preciosa. He treballat meravellosament bé amb un equip genial amb el qual he après molt”.

Unes paraules que li donaven ales a confessar davant Jorge Javier que treballar allà l’ha ajudat a obrir la ment: “M’han ensenyat a ser més tolerant i a no escandalitzar-me, perquè vaig entrar sent bastant antiga”. Jorge Javier, que no s’ho creia, volia saber per què deia això. I ella, sense vergonya, el deixava amb un pam de nas: “Puc comptar amb els dits d’una mà les parelles que he tingut. Sóc molt antiga, no sóc com tu que surts per allà. Sóc molt tolerant amb els altres, però amb mi mateixa… Sempre he estat molt tradicional”.

Toñi Moreno, sincera a 'La casa fuerte'   Telecinco

Toñi Moreno, sincera a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Jorge Javier es feia creus, visiblement impactat: “No ho has fet amb més de cinc persones? De debò? Però com t’han deixat treballar a Mediaset?”, preguntava incrèdul. Toñi, molt divertida, responia amb una broma: “Vaig enganyar a Paolo Vasile, li vaig dir que era molt moderna”.

Jorge Javier Vázquez, incrèdul   Telecinco

Jorge Javier Vázquez, incrèdul / Telecinco

I d’aquesta confessió íntima, a desitjar molta sort a Jesús Vázquez en la seva nova aventura: “Ho faràs genial, t’adaptaràs molt bé i faràs el programa teu”. Jorge Javier li deixava caure que s’està plantejant acudir al programa per buscar l’amor, el que enfadava molt la presentadora: “He estat allà un any i mig dient-ho i vas ara que està Jesús Vázquez?”, una gelosia que feia molta gràcia al català. “Quan vas començar jo m’acabava de separar, havia de fer el dol… almenys públicament. Però ara ja tinc ganes”, deia divertit. 

Nou comentari