El pitjor moment de Toñi Moreno: una mort, una relació tempestuosa, acomiadada i amb una inspecció d’Hisenda

La presentadora reconeix que va travessar un moment complicat que la va deixar "completament perduda"

Toñi Moreno es caracteritza per ser una de les presentadores més sinceres i transparents de la televisió actual. Ha parlat sense vergonya de la depressió postpart que va travessar, així com les dificultats d’arribar a final de mes després de ser acomiadada de Telecinco. Les últimes confessions les ha fet en una entrevista en el canal de Twitch de Kiko Rivera, que s’ha interessat sobre el pitjor moment de la seva vida.

“Fa cinc anys vaig viure el moment més dur. Vaig perdre una feina meravellosa a les tardes de TVE. A més a més, tenia una situació sentimental horrorosa i vaig patir una inspecció d’Hisenda de les nostres… No em van multar perquè van entendre que no tenia ànim d’estafar, però em van deixar seca. A més a més, van diagnosticar un càncer al meu pare i va morir dos mesos i mig després”, relata la periodista molt emocionada.

Toñi reconeix que va veure’s “totalment perduda” i que va demanar consell a altres presentadores: “Anne Igartiburu em va dir que podria fer un curs de coach i em vaig presentar en una escola de Sevilla. No tenia diners, però li vaig prometre que els hi tornaria. De fet, em vaig planejar deixar la professió i dedicar-me a ser coach perquè m’agradava. El curs em va servir, sí”.

Toñi Moreno, en directe en el seu programa de Canal Sur
Toñi Moreno, en directe en el seu programa de Canal Sur

“Hem de viure l’avui perquè el que més ens angoixa és la incertesa”, acabava reflexionant la periodista. Espontània i sense embuts, Toñi torna a demostrar que no li fa vergonya mostrar la seva cara més dèbil i vulnerable.

Nou comentari