El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno: “Continua havent-hi lesbofòbia”
  • CA

La presentadora Toñi Moreno està molt orgullosa del documental sobre Dolores Vázquez en el que ella fa de productora, ‘Dolores: la veritat sobre el cas Wanninkhof’, que s’estrenarà en breu a HBO Max. I ha parlat amb la revista ‘Lecturas’ sobre tot el que ha implicat per a ella la gravació d’aquest documental. Les emocions han estat constants a l’hora de dur-lo a terme i ara que està en plena promoció s’està obrint en canal sobre diversos temes. 

Un dels temes que ha abordat Toñi Moreno a la revista del cor ha estat sobre com va influir l’orientació sexual de Dolores Vázquez en el cas Wanninkhof. Segons la presentadora, “ser lesbiana va jugar en contra seva i va ser una causa de molt de pes en la seva condemna”. La presentadora no ha tingut cap dubte en afirmar que “va haver-hi lesbofòbia”, i ha anat més enllà i ha parlat del que ella creu que succeiria si tot el que va passar llavors succeís a l’actualitat.

Toñi Moreno | Canal Sur

Per a Toñi Moreno, “aquest documental és molt necessari perquè, si això passés una altra vegada, tornaríem a cometre els mateixos errors”. A més, ha fet una crida en afirmar que “continua existint homofòbia i lesbofòbia i continuem fent judicis mediàtics”.

L’estrena d’aquest documental és una mostra més que la presentadora es troba en una etapa laboral d’estabilitat. A aquest projecte cal sumar les seves col·laboracions al programa ‘Cuatro al Día’ al costat de Joaquín Prat i altres projectes que té a la vista. Ara el que intenta per a poder combinar la seva feina amb la criança de la seva filla Lola és “organitzar-me bé perquè ella no estigui massa temps sense mi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa