El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Males notícies per a Toñi Moreno: la substitueixen per Jesús Vázquez
  • CA

Toñi Moreno ha estat l’últim any i mig apartada de ‘Viva la vida’. El magazín de Telecinco va suposar el seu triomf en la televisió nacional i va envoltar-la d’expectació mediàtica. Feia bona audiència i havia aconseguit molts seguidors, però el programa va decidir fer-la fora per sorpresa i substituir-la per Emma García. Toñi va ocupar el seu lloc al capdavant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, d’on ara també l’acomiaden.

La cadena acaba de confirmar que el programa de cites torna a canviar de presentador. La Toñi s’havia adaptat molt bé i rebia bones crítiques, però tampoc això ha estat suficient per mantenir el lloc de feina. En el seu lloc? Un mite de la televisió, Jesús Vázquez.

El canvi és encara més sorprenent que l’anterior. Què fa el gallec en aquest programa? No fa gens amb ell i no s’entén per què fan fora Toñi Moreno. Començarà a partir del pròxim mes de setembre, quan tornaran les emissions del programa a Cuatro. La presentadora, que feia un parell de mesos que havia tornat a la feina després de la baixa de maternitat, li ha desitjat sort públicament: “Molta sort al meu company Jesús Vázquez en el seu nou repte. Per mi ha estat tot un honor treballar amb aquest equip. Gràcies per tot. Ens tornarem a trobar”. Expliquen que Jesús Vázquez compaginarà el programa diari amb les gravacions d’Idol Kids, un nou talent que s’emetrà aquesta tardor. 

Jesús Vázquez, il·lusionat amb el nou repte / Instagram

No tot són males notícies per a Toñi Moreno, ja que aquest estiu serà l’encarregada de substituir Emma García a ‘Viva la vida’ durant les seves vacances. Torna al seu programa, amb la vista fixada en el futur. No té res signat de cara a la tardor, així que caldrà esperar per veure què li ofereixen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa