Toñi Moreno, preocupada per la filla: “Tinc un nus que no em deixa respirar”

La presentadora reconeix que sent molta culpa per haver d'anar a treballar i no quedar-se cuidant la nena

Els primers mesos de Toñi Moreno com a mare no van ser fàcils. Ser mare soltera i viure el confinament amb una bebè va angoixar-la molt, un període dur que a poc a poc ha pogut deixar enrere. Ha tornat a treballar, el que provoca que vegi menys a la petita Lola. Aquesta separació encara l’afecta, però, tal com ha reconegut en una publicació a Instagram: “Només les mares i pares treballadors saben què és anar-se en AVE a les sis del matí mentre deixes la teva filla amb febre. Tinc un nus que no em deixa respirar“.

Toñi Moreno, preocupada per la filla / Instagram

Un sentiment de culpa que reconeix que l’atabala i angoixa molt, ja que no pot deixar de banda els seus compromisos laborals. Fa només uns dies, Toñi li dedicava unes paraules molt maques: “Agafa’m fort de la mà, Lola, que no et deixaré anar mai. Estimes els teus fills d’una manera tan animal, que pateixes de la mateixa manera. Crec que quan tens un fill t’omples de pors, però no ho has de pensar massa perquè sinó… no vius”.

El passat 8 de març va publicar una fotografia del dia del naixement de la seva filla en la qual també es veu la seva mare, un record que aprofitava per treure a la llum una reflexió sobre la conciliació familiar que tant reclama: “Tant de bo la meva filla Lola sàpiga que jo ho vaig tenir una mica millor que la seva mare, però que tot i així no va ser fàcil tenir-la i haver de seguir treballant. Sense ajudes i amb una conciliació res realista… Tant de bo la meva filla pugui ser mare, si ho vol, abans que jo perquè tingui ajudes i se senti respectada a la feina”.

Moltes seguidores de Toñi Moreno li han mostrat el seu suport, reflectides en aquest sentiment de culpa de deixar els nens a casa malalts per no poder deixar d’anar a treballar.

Nou comentari