El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno, espantada: “He esborrat totes les fotos de la meva filla a Instagram”
  • CA

Toñi Moreno protagonitza la portada de Diez Minutos d’aquesta setmana. La presentadora hi apareix amb la filla en braços, a qui pixelen la cara perquè només té vuit mesos. El problema? Que és un pixelat molt fi, el que permet que es distingeixi prou bé la seva careta.

Toñi Moreno amb la nena en braços a la portada d’una revista

Això ha encès l’andalusa, que ha posat el crit en el cel i ha decidit prendre mesures. Des que la petita Lola va néixer, que Toñi Moreno publica fotografies amb ella en les quals mai no se la veu la cara. Va amb moltíssima cura per protegir la seva identitat, per la qual cosa s’ha enfadat tant en veure aquella fotografia robada en portada.

Ha escrit un post de denúncia a Instagram i ha pres una decisió: “Avui he decidit esborrar totes les fotos que havia publicat amb la meva filla en el meu perfil d’Instagram. A cap d’elles se li veia la cara perquè sempre us he explicat que vaig decidir protegir-la. Eren fotos maques en les quals compartia amb vosaltres els meus sentiments com a mare. Avui m’he espantat en veure-la a la portada d’una revista amb un pixelat tan tènue que se la reconeix”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

Ha demanat respecte als companys periodistes: “Respecteu la seva imatge perquè és una menor”. Una situació molt desagradable que l’espanta perquè ella és un personatge públic i vol evitar patir qualsevol ensurt amb la nena. Els seus seguidors s’han bolcat en massa i li han donat suport, conscients que és molt greu que no es respectin certs límits. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa