El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno preocupa en revelar les causes de la seva forta depressió
  • CA

Toñi Moreno mai no ha tingut problema a l’hora de confessar obertament que ha travessat una depressió. La presentadora ha viscut moments complicats, el que ha tornat a reconèixer en un vídeo amb el que se suma a una campanya solidària: “És necessari tocar fons i no passar res. Per tal de poder sortir d’una depressió has de ressorgir i fer-ho amb més brio”.

“Vaig travessar una mala ratxa fa un temps, sí. Gràcies a l’ajuda del meu entorn vaig aconseguir recuperar la meva força interior i superar-ho”, explica. Què li va passar? Toñi ho explica amb detall per intentar ajudar altres persones en la mateixa situació: “Fa cinc anys em vaig quedar sense feina i amb una depressió gegant a casa meva. A més a més, vaig tenir un assessor fiscal que era un desastre i vaig tenir una visita d’Hisenda que em va deixar sense un euro. No tenia diners, no tenia feina ni perspectiva”.

En aquest context tan desolador, calia sumar una ruptura molt dolorosa: “Va ser el pitjor any de la meva vida, tenia de tot…”. No va voler rendir-se, per això, així que va buscar ajuda en una escola de coaching: “Els vaig dir que necessitava ajuda, però que no tenia diners per pagar el curs. Me’l van regalar i em va dir que havia de recuperar la confiança en mi, que després la vida em compensaria. Només us dic que és important demanar ajuda i explicar els vostres problemes. Ara bé, no ens hem de quedar amb la part negativa perquè són els missatges que ens donem a nosaltres mateixos. El crac en el meu cap va arribar quan vaig deixar de culpar les circumstàncies de l’exterior i vaig veure que la solució estava en mi”.

El naixement de la seva filla va canviar la seva vida radicalment: “Sempre has de buscar una motivació i en el meu cas, en aquests moments és la meva filla. Ara sento que puc amb tot, amb tot el que hagi de venir i totes les experiències dures que està vivint tanta gent per culpa d’aquest moment que vivim… Només us dic que res no dura tota la vida. Això té un temps i en ell hem de preparar-nos per quan ens arribi l’oportunitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa