Toñi Moreno, tancada a casa amb la filla de dos mesos: “Quina desesperació”

Telecinco ha cancel·lat temporalment ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, com a mesura de prevenció de cara a un possible contagi. És per això que Toñi Moreno està complint la quarantena a casa, on està tancada amb la seva filla de dos mesos. La presentadora només va fer un mes de baixa maternal, però torna a estar a casa amb la petita poques setmanes després. 

Està aprofitant aquests dies tancada per fer exercici i mantenir-se en contacte amb els seguidors via Instagram. S’està mostrant molt activa a la xarxa, el que permet als seus fans veure com està passant el confiament. En resum? Bastant malament.

Un dels problemes que hi troba? Que està intentant fer dieta i exercici però segueix sense aprimar: “Em peso sempre pel matí… 70,07 kg. No he aprimat ni un gram, quina desesperació! Fa tres setmanes que segueixo el repte i el pitjor de tot és que no he aprimat, sinó que he engreixat 500 grams. No tinc una explicació científica per això, he fet tot el que m’han demanat”. 

Toñi Moreno fa exercici a casa   Instagram

Toñi Moreno fa exercici a casa / Instagram

“Vaig començar amb moltes ganes, els meus preparadors són meravellosos. Estic complit i faig hipopressius. Per què no aprimo? Des que hem parat les gravacions pel coronavirus que estic tancada a casa amb la meva filla i no és que acabi farta de menjar, però la meva copa de vi me la prenc cada dia. Encara que bé, he de reconèixer que hi ha coses que no estic fent bé. L’altre dia em vaig menjar una cuixa de xai amb patates enorme. Prenc vi perquè és bo per combatre el coronavirus, ja que conté resveratrol. Ara, no és bo per aprimar perquè inflama”, prossegueix.

Unes reflexions que acaba amb una altra confessió, que no està sent fàcil estar tancada a casa amb un bebè: “He d’interrompre classes perquè es posa a plorar. Sé que tothom està fent un esforç molt gran per la quarantena, però jo estic sola al pis amb Lola… He de relaxar-me amb el tema de l’alimentació, és molt difícil. Em trec el barret amb les mares que tenen dos fills. Jo tinc la casa que sembla que hagin de venir a fumigar”, reconeixia. 

Una quarantena difícil que espera que passi aviat.

Nou comentari