El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno emociona amb una carta colpidora al pare: “No ha estat un any fàcil”
  • CA

Toñi Moreno ha triomfat en el món de la televisió gràcies a la seva transparència i simpatia. Poques presentadores són tan obertes en el seu perfil d’Instagram, el que l’ha ajudat a consolidar un bon grapat de fans. Des que es va convertir en mare l’any passat, que no fa més que reconèixer que la maternitat és més dura del que s’imaginava. Sense por ni vergonya, no dubta en deixar clar que no és perfecta.

Una actitud que agrada molt als seus seguidors, que l’han omplert a missatges d’ànims en la seva última publicació. I és que Toñi ha volgut escriure una carta molt emotiva al seu pare, qui va morir fa gairebé cinc anys. Ha acompanyat una fotografia seva en la qual se’l veu disfressat de rei Baltasar d’un petit resum de la família: “Saps, papa, que aquest any no ha estat fàcil per a ningú i hem trobat a faltar la teva calma. Va néixer Lola per omplir-ho tot i Pepe no va sentir gelosia contra tot pronòstic. La mare va ser molt valenta amb tot això de la Covid i va passar el confinament tota sola. Ara ha agafat una mica de por a sortir al carrer, però està més o menys bé”.

“Aquest any et demanaré poques coses. Hem après a viure sense tant i valorem tot el que ens va treure la pandèmia (les abraçades, les cerveses al migdia amb els amics, les festes flamenques que tant ens agraden a tu i a mi, amb gent a tot arreu…). Hem perdut i après molt. Aprofito que ets el patge preferit del rei Baltasar per demanar-te força per perseguir els somnis, salut per a tots, comprensió amb els roïns, i porta’ns a la nostra vida gent noble, sincera i generosa”, deia en un missatge molt emotiu que acabava amb una broma: “Papa, si el 2021 ens porta un Euromillón…”.

Aquest ha estat el primer Nadal de la seva filla, un moment molt especial en el qual ha trobat a faltar el seu pare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa