El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno canvia de feina per sorpresa
  • CA

Toñi Moreno ha anat de programa en programa, una baldufa en mans de la direcció de Mediaset que ha provat com funcionava en diversos espais. A Viva la vida va aconseguir un bon grapat de fans, els que van indignar-se quan la van canviar a Mujeres y Hombres y Viceversa. Va veure’s forçada a marxar a la cadena autonòmica andalusa, tot passant també per Telemadrid. Poc després la van tornar a recol·locar, ara al magazín presentat per Joaquin Prat Cuatro al día. I és aquí on treballa actualment, un espai que compagina amb la seva nova feina a Netflix. La periodista ha signat un contracte amb la plataforma per ser la productora executiva d’un documental sobre Dolors Vázquez que ha fet parlar molt. Res no se li resisteix, el que torna a demostrar la informació que publica la revista Semana. L’últim projecte de Toñi? Provar sort com a actriu.

La presentadora estaria preparant el seu debut a sobre d’un escenari, una faceta desconeguda que podria fer-la triomfar. L’estrena arribarà la pròxima primavera de la mà de Manu Sánchez. L’humorista ha confiat en ella per donar-li l’oportunitat de demostrar si també se li dona bé actuar en un teatre. Això suposa tot un repte per a ella, que no ho ha fet mai abans.

Toñi Moreno a 'El programa de Ana Rosa' Telecinco
Toñi Moreno a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

D’aquesta manera segueix les passes de molts companys de professió, ja que Jorge Javier Vázquez o Paz Padilla també compaginen la televisió amb el teatre des de fa uns mesos. Toñi Moreno pretén diversificar-se i obrir-se una nova porta, la que podria ajudar-la en els moments en què no tingui molts projectes televisius sobre la taula. L’últim cop que va passar-li, de fet, també va innovar i va optar per formar-se per poder treballar de coach. Escriptora, periodista, presentadora, reportera… i ara, també actriu. Toñi Moreno està disposada a donar-ho tot per aconseguir el seu forat en aquest món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa