El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tom Brusse es confessa: “Quan Melyssa estigui soltera, potser lluitaré per ella”
  • CA

Tot sembla indicar que la història d’amor entre els exparticipants de ‘La isla de las tentaciones’ Tom Brusse i Melyssa Pinto no està tancada. Des de la seva participació al realiti de Telecinco, que va acabar amb la seva relació de parella, s’han anat trobant en diversos programes, com aquest dijous. Tots dos han estat convidats a la final de ‘La última cena’, on Carmen Borrego i Lydia Lozano, d’una banda, i Cristina Cifuentes i Lucía Dominguín, per l’altre, lluitaven per la victòria.

En rebre’ls, Paz Padilla ha volgut saber com estan les coses entre ells i ha estat en aquest moment quan Tom ha revelat què sent per la seva ex-xicota. La presentadora li ha preguntat a Tom si li continua agradant Melyssa i ell ha respost amb sinceritat: “Sí. Està maquíssima. Ella agrada a tothom”. Arran d’aquesta resposta, Paz Padilla ha volgut saber si li agradaria tornar amb ella. En aquest moment ha intervingut la influencer per a recordar-los a tots que té parella i que cal respectar això.

Tom ha afegit que ara mateix no lluitaria per Melyssa perquè té parella, però que “si està soltera potser lluitaré (…) Ara està súper feliç amb la seva parella i respectaré això, però en un futur qui sap”.

Tom i Melyssa van participar com a parella a ‘La isla de las tentaciones 2’ amb l’objectiu d’enfortir la seva relació, però al final tot va acabar malament. Tom va caure en la temptació amb Sandra Pica i la influencer es va trencar i enfonsar completament davant del que estava vivint. Des de llavors han tingut molts alts i baixos i semblava que no podien ser ni amics, però l’experiència a ‘Supervivientes’ va tornar a unir-los.

Després de compartir l’experiència de ‘Supervivientes’, Tom i Melyssa també van cuinar junts en el programa ‘La última cena’. Mai abans ho havien fet i el resultat no va ser el millor… fins al punt que la catalana va acabar plorant.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 03, 2021 | 22:06
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 03, 2021 | 22:06
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa