El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El moviment sorpresa de Mediaset que perjudica directament Risto Mejide
  • CA

Mediaset ha fet un moviment estrany en la graella que afecta directament a Risto Mejide. Fa dos mesos anunciaven l’estrena d’un programa nou presentat pel català, una versió nocturna de Todo es mentira que analitzaria els temes d’actualitat. Les primeres emissions van fer molt bona audiència i havien ofert testimonis potents, però els teleespectadors van anar caient fins a un pobre 6% la setmana passada. Potser no és casualitat que Cuatro hagi retirat el programa de la nit dels dimarts per sorpresa.

En l’últim programa no van anunciar en cap moment que fos l’últim de la temporada o que tinguessin previst fer vacances fins al setembre i és per això que ha sorprès aquest canvi. Aquesta nit, en substitució a l’espai, oferiran l’estrena de tres capítols de la sèrie MacGyber.

Risto Mejide, al capdavant de Todo es verdad / Cuatro

Males notícies per a Risto, que segueix de vacances a La Cerdanya amb Laura Escanes i la seva filla Roma. Marta Flich, que el substituïa durant les vacances, es queda sense feina aquesta setmana (i potser la següent també). En els perfils a la xarxa del programa no han explicat el perquè d’aquest canvi ni s’han acomiadat per vacances, el que fa aquest moviment encara més estrany. Caldrà esperar per saber el motiu d’aquesta aturada de l’emissió tan sobtada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa