El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, crític a ‘El tiempo de descuento’: “Mentider i manipulador”
  • CA

Telecinco està acomiadant tots els realities que tenia oberts per centrar-se en la nova edició de ‘Supervivientes’, que engega aquest dijous. ‘El tiempo de descuento’ es creava amb l’objectiu de seguir estirant el xiclet de l’exitós ‘GH VIP’, ja que tornaven a ficar dins d’una casa els seus concursants més polèmics. Aquest diumenge han fet la gala final, en la qual Gianmarco s’ha coronat com el guanyador. Un premi que ha rebut de mans d’Adara, qui ha deixat el pare del seu bebè per començar una relació amb l’italià.

La gala ha tingut diversos protagonistes. En primer lloc el propi Gianmarco, que ha acabat guanyant Kiko Jiménez en la lluita pel premi. Els dos han tingut una convivència molt complicada, una mala relació que s’ha evidenciat també durant la final. Jorge Javier Vázquez s’hi ha ficat, en una discussió plena de retrets. Tot, perquè Kiko treia a la llum una presumpta conversa sense micròfons de Gianmarco que l’hauria desemmascarat: “Gianmarco es va treure el micro al lavabo per explicar-me una cosa que no puc revelar. Em va dir que Joao se li havia insinuat i que l’havia intentat fer un petó. Jo li vaig preguntar en directe si era veritat i ell va dir que no. Està clar que ho va fer per fer-lo fora”. 

Kiko Jiménez i Gianmarco, a la final de 'El tiempo de descuento' Telecinco

Kiko Jiménez i Gianmarco, a la final de ‘El tiempo de descuento’ / Telecinco

Una acusació que no feia gens de gràcia a Gianmarco: “No he fet servir cap estratègia per carregar-me a ningú. Sempre he defensat a Joao i mai no l’he nominat. Kiko ha inventat una cosa que realment no és”. Jorge Javier finalment intervenia: “Això és com la política actual, està intentat sembrar una mentida perquè després ens creiem que és veritat. És una mentida i una manipulació“.

Gianmarco abraça a Adara en convertir se en el guanyador Telecinco

Gianmarco abraça a Adara en convertir se en el guanyador / Telecinco

I d’aquesta càrrega contra un dels concursants, a més retrets. Jorge Javier també va criticar Sofía Suescun: “No et reconec, últimament. La Sofia que jo coneixia no té res a veure amb la Sofia que ara surt amb Kiko Jiménez. És una Sofia addicta a enredar les coses… no a la claredat. Jo no sé què passa, però des que estàs amb Kiko estàs més apagada. Crec que estàs en una relació en la qual la teva personalitat s’està consumint”. 

Sofía Suescun, davant les paraules de Jorge Javier Telecinco

Sofía Suescun, davant les paraules de Jorge Javier / Telecinco

Un presentador que segueix sense callar les seves opinions, el que fa les delícies dels teleespectadors. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa