Teresa Rivera va parlar amb el seu germà Paquirri en una sessió d’espiritisme

El torero va demanar a la seva germà que estiguessin units

La família Rivera ha entrat de ple en la guerra que enfronta Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja. Ja fa setmanes que José Antonio Canales Rivera, nebot de Paquirri, participa diàriament al programa ‘Sálvame’ per parlar de la seva família de la Pantoja. I aquest dimecres va recordar que la seva mare, Teresa Rivera, va participar en una sessió d’espiritisme per parlar amb el seu germà Paquirri després de la seva mort.

La revista ‘Semana’ va captar aquell moment, mostrant les imatges i reproduint els diàlegs. Pel que sembla, en la sessió estava Teresa, el seu marit i la mèdium en un entorn amb diverses espelmes. La revista descriu que la dona entrava en trànsit i deia reproduir les paraules de Paco: “No vull penes, fa temps que vull dir-vos que estic bé, que això de marxar té el seu qè, però que cadascú té el seu destí”.

Diu estimar-los a tots, Teresa respon que sap que està amb ells i li pregunta què pensa: “Penso en els vestits i en les botes, en els meus fills als quals continuo estimant, en la meva família, en les dones que van compartir la meva vida”, transmetia la seva germana.

Assegura que Paquirri demanava també “unió” entre tots, Teresa prometia lluitar per això i li preguntava per l’herència i per Isabel Pantoja: “No vull opinar d’ella, reaccionarà molt bé”. Però què havia de passar amb Cantora? “Això és del meu fill petit”, deia la mèdium afegint que Isabel sabria què fer.

Nou comentari