Teresa Rivera dubta de la paternitat de Kiko Rivera: “No s’assembla en res a Paquirri”

Polèmic polígraf i entrevista la que ha donat Teresa Rivera, germana del torero ‘Paquirri’, a ‘Sábado Deluxe’. Segons ha assegurat el programa de Telecinco, Teresa Rivera no va vetar ni una sola de les preguntes que es van preparar per a ella. La penúltima pregunta del polígraf de Conchita era molt clara: “Heu dubtat en algun moment que el teu germà Paco sigui el pare de Kiko?” Teresa Rivera ha dit que ‘no’ però el polígraf ha estat del tot categòric: menteix.

“No ho entenc: jo mai he dubtat que Paco fos el pare de Kiko Rivera”, ha assegurat després de conèixer el veredicte del polígraf, però després de les preguntes dels col·laboradors del programa, Teresa s’ha explicat millor: “Dubtes pot haver-hi, creure-ho és una altra cosa, s’han dit moltes coses”. Tot i això, la germana del torero mort ha opinat sobre un tema molt polèmic: “Kiko no s’assembla en res al meu germà Paco, és Pantoja totalment”.

Teresa Rivera | Telecinco
Teresa Rivera | Telecinco

Els col·laboradors, a més, han recordat l’escàndol del qual sempre s’ha parlat i que mai s’ha pogut demostrar: “Kiko i el doctor Cariñanos són molt semblants, i fins i tot el DJ es va plantejar fer-se una prova d’ADN amb un dels fills del doctor“, explicava la periodista María Patiño. “Vam descobrir-ho hores abans que ho fes i es va fer enrere, i em va preguntar que com ho havíem descobert”, ha afegit.

Nou comentari