El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos se sincera sobre el suïcidi del seu pare
  • CA

El suïcidi del pare de Terelu Campos ha marcat la vida de María Teresa i les seves filles. Fins ara no havien donat molts detalls sobre aquesta pèrdua, un succés tràgic que han volgut recordar durant l’últim programa de Viva la vida. Terelu, molt emocionada, no podia evitar trencar a plorar en directe: “Intentàvem estar bé per la meva mare, perquè la mort del nostre pare va ser molt dolorosa. Quan un pare mor en aquestes circumstàncies, has de madurar. Carmen i jo estàvem molt unides a ell encara que s’havia separat de la nostra mare. El que volíem nosaltres era que la nostra mare no se sentís culpable per aquella mort”.

Tot va passar quan Terelu i Carmen tenien 18 i 17 anys respectivament. Van trucar el pare per anar-lo a visitar l’endemà, però ell va excusar-se dient que tenia molta feina. Poques hores després, descobrien que s’havia tret la vida.

Quan la policia les va informar, Terelu hauria demanat poder veure’l per últim cop. No la van deixar, el que l’hauria posat furiosa: “Jo ja tenia 18 anys, per què em negaven poder veure el seu cadàver? Amb el pas del temps m’he adonat que en veritat em van fer un gran regal, perquè d’aquesta manera només el recordo viu”.

Terelu Campos se sincera sobre la mort del pare a Viva la vida / Telecinco

Les germanes han explicat que María Teresa i el seu pare es van separar, però mai no ho van fer legal: “Mai no van seure a parlar i dir que s’anaven a separar. La meva mare va venir un dia a buscar-me a un campament i em va dir que havien decidit fer vides separades”. Una decisió que va canviar les seves vides, com també ho va fer la mort inesperada del pare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa