El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos s’acomiada de Mila Ximénez: “Em sento culpable per haver-la forçart a continuar lluitant”
  • CA

La mort de Mila Ximénez als 68 anys com a conseqüència d’un càncer de pulmó, ha deixat tots els seus companys i amics completament destrossats. És el cas de Terelu Campos, qui en els últims temps s’havia fet amiga inseperable de Mila. Ara, la filla de María Teresa Campos ha escrit un post en el seu blog de la revista ‘Lecturas’ on s’acomiada de la seva gran amiga.

“Mila detestava que la gent pogués sentir pena per ella i jo només he sentit orgull, de la seva lluita i de no rendir-se malgrat estar exhausta”, relata Terelu en el post, on reconeix que “m’enfronto al blog més difícil de la meva vida i francament, no sé ni per on començar a descriure la situació en la qual em trobo”.

“Tinc l’ànima trencada. Fa un any mai vaig poder imaginar que estaria escrivint sobre aquest trist i espantós desenllaç per a mi. No sé què faré per a afrontar i superar això“, confessa Terelu, que afegeix: “Contínuament em ve al cap per què jo sí i ella no. Sí, sí, és el que penso: ‘Per què ella sí i jo no?’. És un dels moments més tristos i durs de la meva vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa