El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos s’enfonsa en tornar a Telemadrid: “No he pogut evitar plorar”
  • CA

Terelu Campos ha sorprès molt en canviar de cadena per un dia. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha tornat durant una nit a la cadena que la va ajudar a engegar la seva carrera periodística, Telemadrid. L’han convidat com a tertuliana d’un programa especial sobre Rafael, un mític que desperta molta estima a la família Campos.

 

El presentador de ‘Huella de elefante’, Goyo González, és íntim amic de Terelu; el que hauria tingut pes dins de la decisió de convidar-la. La van rebre a plató amb tots els honors, el que va emocionar com mai a la filla de María Teresa: “Ha estat entrar a plató i no poder evitar plorar… Estic tan contenta de tornar a la que ha estat la meva casa”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy vuelvo a Telemadrid, al programa Huella de Elefante dedicado a Raphael !! No os lo perdáis a las 23h !! #telemadrid#huella de elefante#lafabricadelatele

Una publicación compartida de TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos) el

 

En aquest sentit, ha concedit una entrevista a ‘Look’ en la qual ha reforçat aquesta idea: “Allà he deixat part de la meva vida, tant professional com personalment. Em vaig casar, vaig ser mare… i tot això mentre treballava a la cadena. Ha significat molt per mi“. 

 

“Pensava que no quedaria cap de les persones que van treballar amb mi, per tot el que va passar amb l’ERE (l’expedient de regulació) però m’equivocava. Vaig veure el regidor, alguns càmeres amb els quals vaig treballar i molta gent a qui coneixia. Em vaig emocionar moltíssim. Quan vaig arribar a plató, em vaig posar a plorar. Va ser molt especial el que vaig sentir”, prossegueix visiblement emocionada.

 

Terelu Campos, a Telemadrid
Terelu Campos, a Telemadrid | Telemadrid
 

S’ha especulat molt amb una presumpta tornada de Terelu a Telemadrid, però res de tot això: “No diré res que no és. Jo estic aquí per tot el que vulgui Telemadrid, i si em truquen estaré encantada”. Això no vol dir, ara bé que deixi la seva preuada cadira a ‘Sálvame’. La veurem més sovint a la cadena autonòmica? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa