El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos revela que va patir un embaràs ectòpic amb més de 40 anys
  • CA

Terelu Campos ha sorprès a tothom en revelar que va patir un embaràs ectòpic quan tenia més de 40 anys. Així ho relata en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença recordant que “al llarg de la meva vida, com tots sabeu, m’he casat dues vegades, però he tingut unes quantes parelles sòlides. Amb una d’elles, passats ja els 40, vaig tenir un embaràs ectòpic. En aquell moment desitjava quedar-me embarassada”.

La filla de María Teresa Campos continua el seu relat: “La naturalesa i la vida és molt sàvia i allò es va truncar, perquè potser no era el moment, ni les circumstàncies ni res que pogués ser positiu. Allò va ser un pal en la meva vida! Ho vaig superar sense cap mena de problema i amb el pas del temps vaig aprendre que si això es va engendrar malament biològicament devia ser per alguna cosa”.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

Finalment, conclou avisant que “per descomptat, la identitat d’aquest home quedarà en la privacitat que s’ha guanyat, perquè no és una persona pública” i, en aquest sentit, afegeix: “Jo mai a una persona a la que he estimat i estimo li fotré la vida”. “Tinc una filla i em va sortir tan bé que per a què espatllar-ho”, sentencia la tertuliana televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa