El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, superada: “El dolor no acaba… Quin any de merda”
  • CA

El 2021 ha estat un any molt dolent per a Terelu Campos. La presentadora ha protagonitzat una guerra oberta amb la seva germana Carmen, qui ha estat molt de temps sense parlar-se amb la filla. Preocupada per un possible contagi de la mare, el trasllat de casa, la mort de les seves amigues Mila Ximénez i Verónica Forqué… Els problemes se li han acumulat, per la qual cosa esperava que les festes nadalenques fossin una mena de parèntesi per poder desconnectar. No ha estat així, ja que els plans s’espatllaven en conèixer el positiu en coronavirus de la seva germana: “Quin fàstic d’any“, lamentava Terelu aquest cap de setmana a Viva la vida.

El programa de Telecinco en el que col·labora emetia unes imatges de Mila Ximénez i Terelu no podia evitar posar-se a plorar sense consol: “De debò que ha estat un fàstic d’any. El dolor no marxa de cop pel simple fet de canviar l’any, tant de bo fos així. I no per mi, sinó per tantes altres persones que pateixen i ho passen malament”. La bona notícia és que en aquestes festes els problemes amb la germana s’han calmat: “No estava planejat, la reconciliació estava pensada per a més endavant. A mi m’ha sorprès, encara que és cert que parlem cada dia per circumstàncies familiars i personals. Ho fem amb absoluta normalitat i vull deixar aquest tema. Em fa molt de mal parlar dels nostres problemes perquè, a més a més, sé que acabem fent mal a altres persones si en parlem”.

Terelu Campos se sincera sobre la relació amb Carmen Borrego / Telecinco

El problema és que Terelu i Carmen treballen a televisió i es veuen forçades a parlar de les seves vides privades: “Tot el que es produeix en públic té una dimensió que no té a casa teva i és una bola que va fent-se més gran. A gairebé tothom li ha vingut bé aquest drama, però a mi no. Ara bé, televisivament és clar que m’ha beneficiat… No ens podem enganyar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa