Terelu Campos: “Per què té tanta por la família de Rocío Jurado sobre el que va deixar escrit?”

“Estic segura que Rocío Carrasco no farà res que estigui fora de la llei”, afirma la filla de María Teresa Campos

La segona part del documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, està donant molts mals de caps a la família Mohedano, i a José Antonio Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado. De fet, Gloria Comila, germana de Rocío Carrasco i filla de Rocío Jurado, ha demanat veure els documents escrits per la seva mare que apareixeran en el programa. I Rocío es mostrava molt contundent: “No cal posar-se tan nerviós”. I ara ha estat Terelu Campos, amiga íntima de Rocío Carrasco, qui ha opinat sobre l’assumpte.

En un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, Terelu escriu: “Si tan interessats han estat sempre tots en què va deixar la seva mare, em pregunto: Per què han esperat tants anys per a saber exactament el que va deixar Rocío Jurado? Estic segura que Rocío Carrasco no farà res que estigui fora de la llei”, afirma la filla de María Teresa Campos

Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / Telecinco
Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / TelecincoEn aquesta línia, continua: “No sóc advocada i no sé si hi ha dret o no a veure coses que els altres ‘van abandonar’ a casa de l’hereva universal de la seva mare. Si, com diu part de la família, eren coneixedors que Rocío Jurado escrivia, per què no es van interessar abans del que contenen aquests escrits i per què tanta por ara?”, es pregunta.

I, finalment, conclou Terelu: “Sens dubte, la Jurado està avui més viva que mai, però no només en el record, perquè aquest mai mor, sinó en aquesta intranquil·litat familiar”.

Nou comentari