El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos parla sobre el seu retrobament amb la persona més important per a Belén Esteban
  • CA

Belén Esteban acaba de complir 48 anys, i ho va celebrar divendres passat amb una gran festa a la discoteca Kapital de Madrid. A l’esdeveniment hi van assistir unes 180 persones, i no van faltar desenes de cares conegudes. També hi van ser pràcticaments tots els seus companys de ‘Sálvame’, però també hi van anar companys de professió d’altres programes de televisió. És el cas de Terelu Campos, que estava convidada juntament amb la seva filla, Alejandra Rubio, i la germana de Terelu, Carmen Borrego.

És conegut per tots que la relació de les germanes Campos travessa per un dels seus pitjors moments, però divendres es va produir el retrobament que sembla que ajudarà a que Carmen i Terelu acostin posicions. Però en aquest dia tan especial, Belén va estar acompanyada de dues persones molt importants per a ella: el seu xicot, Miguel, i la seva filla, Andrea Janeiro, fruit de la relació que la madrilenya va mantenir amb Jesulín de Ubrique.

Andrea Janeiro i Belén Esteban | Europa Press

I ha estat precisament sobre Andrea que ha parlat Terelu Campos. Ho ha fet en una entrevista a la revista ‘Lecturas’, on ha parlat de com va ser tornar a veure a la jove, de 22 anys, després de molt de temps. Ha definit el retrobament com “un dels més especials” que va viure aquella nit ,en la qual tampoc van faltar els nervis i la diversió: “És una persona a la que adoro i per la que tinc passió i bogeria, per això m’encanta sempre que la veig”, ha relatat.

Ara només queda esperar per saber com reaccionarà Belén Esteban a aquestes paraules de Terelu, ja que sempre ha defensat l’anonimat i privacitat de la seva filla, que no vol pertànyer al món dels mitjans de comunicació, i que ha construït una vida allunyada de la televisió i de les revistes del cor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa