Terelu Campos parla de com viu el Nadal: “Res és com abans”

Terelu Campos ha escrit un nou post en el seu blog de la revista ‘Lecturas’ on parla de com viu el Nadal. “L’any passat em vaig tornar boja comprant per internet un munt de decoració nadalenca i arbrets diminuts. Doncs bé, no sé on els he guardat i no va compraré res més”, comença escrivint la filla de María Teresa Campos.

En aquesta línia, afegeix: “El que sí que m’agrada és posar el Misteri. No poso un pessebre com a tal, encara que cada any li afegeixo alguna figura més. Durant molts anys posava un que vaig comprar en el Rastrillo Nuevo Futuro i que era molt original”. “De l’ús, a San José se li va trencar una mà fa anys i el vaig estar posant sense ella diversos Nadals”, recorda.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

Alhora, revela: “Em semblava lleig seguir així, amb aquesta figura, per la qual cosa vaig anar a la Plaça Major i vaig comprar un altre Misteri amb més figures. Trobar el lloc per a posar-lo és un altre problema. Quan està tot col·locat m’adono que em falten els Reis d’Orients. Així que els poso on bonament puc”.

I conclou, reconeixent: “Tot això és perquè el Nadal ja no és igual per a mi des de fa anys. Des que he perdut a les persones importants de la meva vida (el meu pare, els meus avis, el meu oncle Juan, la meva tia Lely, Félix, exparella de la meva mare, el meu oncle Manolo), aquestes dates no han tornat a ser iguals… ni ho tornaran a ser”.

Nou comentari