Sorpresa de Terelu Campos: fitxa per un programa d’humor de Movistar+

Patricia Conde i Ángel Martín tornen dilluns vinent amb una nova temporada de ‘Dar cera, pulir #0″, el programa nocturn de Movistar+ en el qual parodien series i escenes divertides de la cadena amb actors famosos. Enguany engeguen aquestes noves entregues amb una novetat, però, i és la incorporació a l’equip de Terelu Campos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemos vuelto…. ? @darcerapulir0 #nuevatemporada ? 14 de septiembre a las 22.30 en @cerogram @movistarplus #hastaelchichi ?

Una publicación compartida de Patricia Conde (@paticonde) el

 

La filla de María Teresa Campos fa el salt a la televisió privada, una sorpresa majúscula que ha deixat amb la boca oberta els seus seguidors. Aquest no és un programa que faci massa en ella, la veritat, però podria ser la porta d’accés perfecta al canal.

I quin serà el seu paper? A ‘Bluper‘ deixen clar que no la veurem cada programa, per això, ja que ha signat com a substituta de Patricia Conde. Estarà al capdavant del programa aquells dies que ella no pugui, que de moment no se sap quants podrien ser.

Terelu Campos fitxa per Movistar +

Terelu Campos fitxa per Movistar +

Aquesta no és la primera vegada que veiem Terelu de presentadora substituta. A principis del 2020, de fet, va presentar ‘Aquellos maravillosos años’ mentre Toñi Moreno era de baixa per maternitat. La nova feina de Terelu suposa per a ella una autèntica revolució, ja que en els últims anys havia estat centrada exclusivament en els programes del cor. És per això que aquesta nova faceta generarà molta expectativa, del que de ben segur que Movistar+ s’aprofita. 

Nou comentari