El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Terelu Campos i María Patiño: “T’importo una m…”
  • CA

María Patiño i Terelu Campos estan enfrontades des de fa temps. Les últimes declaracions que havien fet al respecte feien pensar que havien superat els seus malentesos, però res més lluny de la realitat. Aquest divendres estava previst que es retrobessin públicament a ‘La última cena’, però a l’últim moment es deia que la presentadora de ‘Socialité’ no acudiria. 

Davant d’aquesta plantada, Terelu es mostrava comprensiva: “No es trobava bé però sí que tenia previst venir. Entenc que no vingués perquè l’endemà havia de presentar un programa”.

Però Diego Arrabal, un dels seus companys a ‘Viva la vida’, va deixar clar que María Patiño no hi havia anat perquè no volia retrobar-se amb Terelu. La filla de María Teresa, però, deia que no es creia aquesta informació: “La conec i sé que mai no faltaria a la feina per això. És veritat, però, que ara no tenim cap relació i que últimament només li parlo perquè rectifiqui informacions falses al seu programa. No hi ha hostilitat entre nosaltres, però tampoc relació. I la veritat és que m’és igual tenir o no aquesta relació”.

María Patiño esclata contra Terelu Campos / Telecinco

Unes dures paraules que feien esclatar Patiño l’endemà, que confessava que s’havia quedat impactada: “Jo no sento que hagi de demanar-li perdó de res. Està clar que a Terelu jo li importo una merda, doncs no diré res més al respecte. Jo, com María Teresa Campos, jugo en una altra lliga… però no a la del Reial Madrid, sinó a la de ‘Socialité'”. 

Tot fa pensar que la guerra entre les dues torna a estar en el seu punt més àlgid, el que de ben segur que els diversos programes de Telecinco intenten explotar per aconseguir audiència a costa seva. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa