El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos explica per què ha hagut d’anar a urgències
  • CA

Terelu Campos ha preocupat aquest cap de setmana en ser captada a les portes d’un hospital. La col·laboradora de televisió acudia a urgències i els paparazzi la fotografiaven amb una cara molt seriosa i sense ganes de parlar. Poc després, ella mateixa confessava que ha travessat uns dies molt difícils. Què li ha passat? Va ser a Viva la vida on va acabar especificant el motiu del seu ingrés, el que explicava per no seguir preocupant els seus seguidors: “Aquests últims dies ha hagut d’anar a la clínica per sotmetre’s a la revisió anual per assegurar-nos que tot segueix bé després dels càncers de pit que he superat. Però si ara he hagut d’anar a urgències, ha estat per un tema completament diferent. Tinc un problema al genoll des de fa temps. Vaig fer-me totes les proves, em van vacunar i poques hores després, el genoll se’m va inflamar molt“.

“El dijous tenia el genoll superinflamat, però no podia faltar a Secret Story perquè volia donar suport a Isabel Rábago des de plató. L’endemà no vaig poder aguantar més i vaig anar fins a l’hospital entre molt de dolor i moltes molèsties… fins al punt que van haver de treure’m deu tubs de líquid del genoll“, afegia. Ara es troba molt millor, però deixa clar que aquest és un problema de salut del que no s’alliberarà aviat.

Terelu Campos explica per què va haver d’anar a urgències / Telecinco

El que la tenia més preocupada, però, era la revisió sobre el càncer: “No deixo que ningú m’acompanyi, només hi vaig amb la meva doctora perquè és una santa. Ella entra amb mi a la ressonància perquè sap que no puc fer-ho sola, que sóc incapaç. Entra i em dona la mà. Jo sé que ella està allà i per a mi és important. Ara, gràcies a Déu, tot ha sortit bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa