El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Terelu Campos, humiliada a Telecinco: “Aprèn, filla”
  • CA

La filla de Terelu Campos va debutar a televisió la setmana passada, durant el debat de ‘La isla de las tentaciones’. Alejandra Rubio no té estudis de periodisme, però ser una de les Campos li ha obert les portes a Telecinco. Amb només 19 anys, encara necessita molta més experiència per ser capaç de respondre les bèsties televisives a qui s’enfronta a plató. Una cosa que s’ha demostrat durant la gala d’aquest divendres i és que ha mantingut una discussió amb Kiko Matamoros que ha acabat amb la jove marxant de plató entre llàgrimes.

El problema? Que Kiko no la deixava parlar i ella acabava esclatant: “El que no faré és cridar per sobre d’ell. No em deixa parlar i t’he dit que em deixis parlar”, demanava. Una súplica que no estovava el cor de Kiko: “Guerres personals, no… Filla, aprèn“. “Al teu costat és complicat. No deixes parlar ningú. Parles per sobre de tothom”, s’enfadava ella.

Kiko Matamoros discuteix amb Alejandra Rubio Telecinco

Kiko Matamoros discuteix amb Alejandra Rubio / Telecinco

Una discussió que omplia el plató de tensió, fins al punt que feia plorar Alejandra, que marxava alterada. En tornar més calmada, demanava perdó pel seu comportament: “Vull demanar perdó per haver-me anat. Em fa mal. Ell em coneix des que sóc petita i sap que això m’està costant molt. Sobretot m’ha fet mal que tregui a la llum això de guerres personals. No ho entenc”. 

Alejandra Rubio Telecinco

 Telecinco

Una experiència televisiva que l’ajudarà la jove a seguir aprenent llenguatge -agressiu- televisiu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa