Terelu Campos es trenca: “M’he perdut la infància de la meva filla”

Terelu Campos s’ha enfrontat a les seves pors a ‘Viva la vida’, el programa d’Emma García en el qual col·laboren ella i la seva filla Alejandra. Més transparent i sensible que mai, la filla de María Teresa Campos va reconèixer que es penedeix de moltes coses. El que més li preocupa? No haver passat més temps amb la filla quan era petita: “Ella va néixer quan jo estava en el millor moment de la meva carrera professional. Em sento culpable de no haver gaudit més de la meva filla. M’anava molt bé a la feina, però em vaig perdre moltes coses. Els moments marxen i ja no es recuperen”.

“Una vegada el meu ex li va parlar a la nena de quan jo la banyava, el que la va sobtar. Ella no té records de viure amb el pare i em sento culpable d’això també. Tinc la sensació que se m’han escapat tantes coses d’ella… A més a més, jo no sabia jugar. Sóc la mare més protectora que hi ha, però a l’hora de jugar… no se’m donava bé. Ara bé, fins i tot durant una etapa en la qual treballava a Barcelona, em llevava a les cinc del matí per agafar el primer avió i portar-la a l’escola”, afegia visiblement emocionada.

Terelu Campos a 'Viva la vida'   Telecinco

Terelu Campos a ‘Viva la vida’ / Telecinco

A més a més, reconeix que li fa una mica de mal pensar que la senyora que l’ajudava a casa va fer de mare de la seva filla: “Jo sé que per a la meva filla, Arancha ha estat la seva mare. I ho he dir. Li dono les gràcies perquè em donava molta tranquil·litat saber que ella l’estava cuidant, perquè jo… no podia portar-la als aniversaris dels amics. Mai no hi era“. La seva filla, present a la conversa, reconeixia que la dona de fer feines ha estat molt important: “A l’escola deia que Arancha era la meva mare. Però Terelu és una gran mare”. 

Terelu Campos i la seva filla Alejandra  Europa Press

Terelu Campos i la seva filla Alejandra / Europa Press

I d’aquí, a què Terelu deixés caure que es penedeix d’haver donat suport a companys de professió que després l’han humiliat: “Em sento decebuda d’haver donat tota la meva estima, confiança i companyonia a gent que ho ha acabat trepitjant. Em faig pena jo mateixa, perquè ho he consentit i ho tornaria a fer”. No va voler donar noms perquè “la faria molt grossa”, però de ben segur que els companys de ‘Sálvame’ comencen a investigar per saber de qui parla.  

 

 

Nou comentari